Betaalmethoden

Bij ED21 bestelt u eenvoudig en snel uw EdTech producten. U kunt bij het bestellen kiezen uit diverse online betaalmogelijkheden.
Onderstaand worden deze betaalmogelijkheden weergegeven en toegelicht.

iDEAL

 
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en eenvoudig uw online aankoop bij ED21 betalen en afronden. U rekent af in uw eigen vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van de specifieke beveiligingsmethoden van uw bank.


PayPal

PayPal
Met PayPall kunt u eenvoudig en veilig online betalen. Wij ontvangen uw betaling direct vanuit uw PayPal rekening. Bijkomend voordeel is dat u met PayPal beschermd bent tegen fraude met de PayPal aankoopbescherming. 

Overschrijven

 
Hierbij maakt u het totaalbedrag, voor zowel uw bestelling als eventuele verzendkosten, over naar de rekening van ED21 (Rabobank). Zodra wij uw betaling hebben ontvangen, verzenden wij uw bestelling. Een gemakkelijke en veilige manier van betalen! indien u kiest voor overschrijven, verzoeken wij u om de volgende instructies te hanteren:

1: Schrijf het totale bedrag over (bestelling en eventuele verzendkosten)
2: Naar Rabobank rekeningnummer: 
3: Naam rekeninghouder: 
4: Vermeld het ordernummer in de omschrijving

 

Bancontact

Bancontact

Met Bancontact betalen Belgische consumenten met hun eigen bankkaart of Bancontact-App. Het is in België de meest gebruikte online betaalmethode. De betalingen zijn 100% gegarandeerd en kunnen niet eenzijdig worden teruggedraaid.

 

Klarna

Klarna

Klarna is Europees marktleider op het gebied van factuur gebaseerd betalen aan webshops. Klanten betalen achteraf en desgewenst gespreid aan Klarna. Zij hoeven daarbij geen vertrouwelijke informatie te verstrekken. Als webshop ontvang je de betalingen direct van Klarna. De betalingen zijn 100% gegarandeerd.