Bezorging
ED21.nl streeft naar 100% klanttevredenheid. Wij doen er dan ook alles aan om uw online bestelling zo snel mogelijk bij u thuis te bezorgen.
 
Verzendkosten (Nederland)
ED21 rekent bij een bestelling standaard 9,95 verzendkosten bij een verzending binnen Nederland.
Verzendkosten (België)
 
ED21 rekent bij een bestelling van meer dan Euro 300,00 geen verzendkosten bij een verzending binnen België. Indien uw totale bestelling minder dan Euro 300,00 bedraagt, zal er een bedrag van Euro 19,95 aan verzendkosten in rekening worden gebracht bij een verzending naar een adres in België. Indien u een proefstuk aanvraagt, worden er geen verzendkosten in rekening gebracht.
 
Levering
ED21 tracht uw bestelling binnen 1 tot 2 werkdagen te bezorgen.
Wij verzoeken u om uw bestelling binnen 1 werkdag te controleren en eventuele opmerkingen tijdig aan te leveren per e-mail.
 
Controleer uw bestelling altijd direct bij ontvangst!
Wij verzoeken u om direct bij levering altijd de verpakking goed te controleren. Ziet u een beschadiging (of valt er iets anders op) aan de verpakking, maak dan direct een foto hiervan. Eventuele beschadigingen van producten moeten binnen 24 uur na levering per e-mail gemeld worden inclusief foto van de beschadiging aan de verpakking + foto zonder verpakking (van de daadwerkelijke schade).